Verraderlijk verrukkelijk

Geplaatst op

Ik zet de boodschappentas neer en vlieg Eva om haar nek. ‘Hiep hiep hoera chick, gefeliciteerd.’
‘Hey Laartje’. Ik krijg meteen een dikke knuffel van haar. ‘Echt zo lief dat je even wilde helpen met nog wat boodschappen. Ik raakte helemaal in de stress toen het etentje met mijn ouders uitliep, over een half uurtje kunnen de eerste gasten al komen. Heb je nog wat kunnen vinden?’
‘Ja, bubbels en wat snacks’ zeg ik, terwijl ik de flessen uit mijn tas haal.
‘Oeh, lekker’ zegt ze terwijl ze een pannetje met een witte substantie van het gasfornuis af haalt. ‘Aline… ‘ schreeuwt ze ineens richting de tuin, ‘je chocolade is gesmolten’.
‘Aline?’
‘Ja, mijn nichtje, die ken jij nog niet. Ze gaat aardbeien met witte chocolade maken.’ Achter haar duikt een langharige brunette op met een schaal aardbeien in haar handen. Ik steek mijn hand op om kennis te maken, ‘Hi, ik ben Lara’.
In plaats van mijn hand tegemoet te komen, houdt ze ineens een aardbei voor mijn mond. Ik kijk haar even vragend aan en besluit daarna maar in te gaan op haar aanbod. Ik bijt in de aardbei en snel hou ik mijn hand onder mijn mond als ik een druppel langs mijn lippen voel lopen. Ze vangt ‘m op met haar vinger en likt ‘m af. ‘Past goed bij de champagne die je hebt meegenomen, Lara.’ Ze kijkt mij recht in mijn ogen aan en begint te lachen.
Uit het niets geeft Eva haar ineens een schop en zegt tegen haar dat ze van mij af moet blijven.
Hoewel ik nog steeds wat uit mijn evenwicht ben gehaald door deze aparte ontmoeting vraag ik het toch aan haar, ‘waarom moet ze van mij afblijven? Is er iets dat ik moet weten?’
Ineens trekt Aline Eva naar achteren en maakt een klein sprongetje, ‘Ah, mag ik dat vertellen? Eva zegt altijd dat als ik het heet krijg, dat ik dan denk dat iedereen een ijsje is.’ Ze moet er zelf hardop om lachen.
Ik kijk haar aan, dan naar Eva en weer terug en snap er niets van.
‘Jezus Lara, wat kan jij soms naïef zijn. Dan wil ze iedereen likken. Moet ik de rest nog voor je spellen?’ Ze werpt er een grote glimlach achteraan en maakt lachend een beweging met haar tong.
Ik voel mijzelf ineens heel rood worden en weet even niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik draai mij om en zoek naar afleiding. Oja, de chocolade. Ik pak het pannetje op en draai mij om naar Aline. ‘Ik heb hier iets warms voor over je aardbei… je aardbeien.’
Eva verslikt zichzelf bijna en begint keihard te lachen. Aline zegt niets, maar haar gezicht spreekt boekdelen. Ik voel dat ik nog meer begin te blozen en schiet de tuin in om daar iets te doen, nog geen idee wat. Er is daar vast wel iets te doen, toch?

Later op de avond is het lekker druk. Ik wissel een beetje van groepje naar groepje. Lekker bijkletsen met oude vriendinnen en soms kennismaken met personen die ik nog niet eerder had gezien. Ik ga rond met een schaal bittergarnituur en stop zo af en toe om nog even wat te praten. Elke keer, op afstand, zie ik flarden van Aline. Soms staat ze alleen te dansen, dan trekt ze ergens anders weer de aandacht van de halve kamer. Ze is zo anders dan ik, zo enorm expressief en zo enorm aanwezig. Ik voel een lichte vorm van jaloezie en vraag mij af waarom ik het altijd zo moeilijk heb in grote groepen.

‘Je hebt een apart nichtje’ zeg ik tegen Eva terwijl wij samen de laatste paar hapjes van de schaal oppeuzelen.
‘Oh, apart, dat is ze zeker. En ze is ook nog eens de slimste hier van ons allemaal.’
Ik kijk haar vragend aan…
‘Ze is op haar 16de al gaan studeren en een jaar later nam ze er nog een tweede studie bij. Op haar twintigste had ze beide studies cum laude afgerond.’
Ik hoor vaag dat Eva nog iets zegt, maar ik kijk naar Aline die weer met haar ogen dicht aan het dansen is. Haar witte blouse valt nu iets verder open dan eerder op de avond, heeft ze een knoopje open gedaan? In haar hals glinstert een zilver kettinkje met een roze olifantje dat mijn aandacht trekt. Ik blijf er nog even naar kijken en vraag ineens aan Eva: ‘hou oud is ze?’
‘Onze leeftijd, vierentwintig of vijfentwintig.’
‘Ik heb het idee dat ze heel de tijd naar mij kijkt…’
‘Ze vind je leuk Lara…’
Ik draai mij om en loop snel de keuken in.

Een half uur later zet Aline voor de zoveelste keer weer een raar nummer op. Ze lijkt ervan te houden om mensen te choqueren. Nu is het Bitch I’m Madonna van Madonna. Het is echt een kutnummer, maar ik herken hoe Aline nu door de groep mensen loopt, net zoals Madonna doet in die clip. Ik moet er stiekem wel een beetje om lachen. Ze doet zo lekker gek. En ineens hoor ik de stem van Eva weer… ze vindt je leuk Lara. Ik stop ineens met lachen en voel mijzelf weer blozen. Ik bloos bijna nooit, waarom heeft Aline deze uitwerking op mij? Ze komt dichterbij en ze kijkt mij nu de hele tijd recht in mijn ogen aan. Ik voel mijn hartslag omhoog gaan en twijfel of ik weer om zal draaien om de keuken in te vluchten. Ik besluit stil te blijven staan, maar weet niet wat ik met mijzelf aan moet. Aline staat nu vlak naast mij en zingt de tekst mee ‘Bitch I’m Madonna’ en voegt eraan toe: ‘Bitch I’m with Lara’… en nog een keer, ‘Bitch, I’m with Lara’.
Ze pakt een aardbei met witte chocolade van de tafel naast mij en houdt hem vlak voor mijn mond. Net als ik wil bijten trekt ze hem weg, ze bijt er een klein stukje af en stopt de rest bij mij in mijn mond. Ik heb het idee dat ik een klein beetje van haar lippenstift proef. Ik kauw op de aardbei en voel de chocolade op mijn tong smelten. Daarna lik ik mijn lip af op precies hetzelfde moment dat zij dat ook doet. Nog steeds kijkt ze recht in mijn ogen en nog steeds kan ik niet omdraaien om weg te lopen.

‘Zullen we even naar buiten gaan?’
Nog voor ik kan reageren pakt ze mijn hand en begint te lopen. Onderweg trekt ze een cocktailglas van iemand naar haar toe en zuigt aan het rietje. Bij Lianne, met wie ik vroeger op hockey heb gezeten, trekt ze een pluk van haar haar naar achteren en ruikt eraan. Ze sluit even haar ogen en maakt een kreungeluid. Lianne kijkt mij verbaasd aan en ik haal mijn schouders op, terwijl ik steeds verder de tuin in wordt getrokken. Wie is deze chick? We stoppen bij de tafel met de sangria en ze schenkt twee glazen voor de helft vol met fruit. Daarna vult ze met champagne de glazen tot net onder het randje. ‘Aardbeien en bubbels Lara, alsof het zo moest zijn’.
‘Je bent echt een hele aparte meid Aline.’
‘En jij bent een hele mooie meid Lara.’
Het wordt een beetje licht in mijn hoofd en ik plof neer in de zachte kussens op de bank. ‘Wie ben jij?’ Waarom..?’
Ze lacht lief en haalt met haar vinger een pluk haar uit mijn gezicht. ‘Verkeerde vraag lief. Laten we die overnieuw doen, maar nu begin ik met het antwoord en mag jij de vraag erbij verzinnen.’
Ik krijg het er warm van… ‘Oké, wat is het antwoord?’
‘Dat ik zo met een ijsblokje over je tepel wil wrijven’.
Oh Jezus fucking Christ. ‘Maar… dat… hoe moet ik hier nou een vraag op verzinnen?’
‘Je kan je ook afvragen, mooie Lara, of de vraag nu nog uitmaakt als je dit als antwoord hebt. Wat denk jij?’
Ik denk helemaal niets meer, alles vat vlam van binnen en ik voel dat ze langzaam mijn blouse openknoopt. Ik laat het gebeuren en voel haar vinger langs het kettinkje in mijn nek naar beneden gaan. Haar hoofd buigt naar mijn nek en ik hoor haar zachtjes Bitch I’m with Lara mompelen. Ik wil haar nog vragen of ze dit al vanaf het begin van de avond van plan was, maar ik hoef die vraag niet uit te spreken, ze knikt al ja. Daarna glijdt ineens een koude natte vinger vanaf het kettinkje in mijn nek naar beneden. Ik voel het ijsblokje en meteen daarna hoe mijn tepel erop reageert. Ik hoor mijzelf kreunen.
Ze lacht, neemt een slokje van de sangria en buigt zichzelf naar mij toe. Ik geef mij over en proef een stukje aardbei, een vleugje champagne en de meest goddelijke tong die ik ooit heb gevoeld.

Deze tekst is geschreven n.a.v. van een schrijfuitdaging van Patricia Fransen – IJpelaar in onze Facebook schrijversgroep. De uitdaging, schrijf een tekst over de volgende situatie: Je bent uitgenodigd voor een verjaardag van je hartsvriendin/vriend. Je gaat er op tijd heen zodat je eventueel kunt helpen met voorbereidingen. Er is nog iemand die er vroeg is… De challenge is: schrijf een erotisch verhaal met jezelf en iemand van HETZELFDE geslacht in de hoofdrol.

In deze tekst verwijs ik naar het (enorm foute) nummer Bitch I’m Madonna waarvan je hier de Youtube video kan zien. Een stukje van de lyrics, met aangepaste tekst:

We hit the elevator right up to the rooftop
The bass is pumping
Make me wanna screw the top off
Yeah, we’ll be drinking, and nobody’s gonna stop us
And we’ll be kissing anybody that’s around us
I just wanna have fun tonight

We go hard or we go home
We gon do this all night long
We get freaky if you want
Na na na na
We go hard or we go home
We gon do this all night long
We get freaky if you want

Bitch I’m Madonna (Bitch I’m with Lara) (Bitch I’m with Lara)

Photo by RODNAE Productions from Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *