Famous twins

Geplaatst op

Het is een niet echt gebruikelijk genre: Een autobiografische thriller. Daar moet je toch wel volledig verknipt voor zijn. Toch is dat wat ik nu schrijf. Niet helemaal alleen, ik heb wat hulp. Het boek zal waarschijnlijk worden uitgegeven als een psychologische thriller, onder een pseudoniem of de naam van een andere schrijver. Of misschien ga ik het wel met iemand samen schrijven.

Nu droom ik graag groot. Vertalingen in het buitenland? Misschien zelfs een film of een serie? Geregeld kom ik personen tegen die daar de perfecte uitstraling voor hebben. Soms zijn het alleen foto’s, maar soms ook video’s van bekende of minder bekende personen.

Hieronder een lijst van personen die zijn blijven hangen.

Isis Hainsworth

Een Schotse actrice, geboren op 22 September 1998. Voor haar leeftijd ziet ze er jong uit, waardoor ik met name een vroegere versie van mezelf herken, van toen ik zeventien of achttien jaar oud was.

Alexa Melo

Een songwriter, artieste uit Massachusetts. Geboren op 30 september 1994. Ik volg haar al lang en ben een groot fan. De expressies in haar gezicht zijn perfect.

Krysten Ritter

Ze speelde Jessica Jones in de gelijknamige Marvel-serie. Haar emoties passen bizar goed bij het verhaal en mijn persoonlijke situatie. Hoezo speciale krachten? Flikker lekker op. En blijf uit mijn buurt, ik doe iedereen pijn.

Hailey Guerrero

Ik heb nog geen verdere informatie van haar kunnen vinden, maar kwam haar tegen op TikTok. Met name haar gezichtsuitdrukkingen vind ik mooi. Die raken me. Haar account is te bekijken via deze link.