Vijf nummers released

Geplaatst op

Sinds vandaag zijn er vijf nummers van mij released op grote platforms, zoals o.a. Spotify, Apple Music, iTunes, Instagram/Facebook en TikTok. Mijn favoriet is Bagels and Butterflies, een nummer over verlies, loslaten, opstaan en vechten voor jezelf.

Voor wie de thriller Volledig Verknipt nog niet heeft gelezen, ik zing over een donker moment uit mijn verleden, toen alles nog koek en ei was. Een prille liefde en een roze bril, die genadeloos hard kapot werd geslagen. Soms wil je teruggaan naar een moment waarop alles niet zo complex was. Voor mij was dat het moment dat ik met Manon een bagel at, met extra veel kappertjes.

Luister je mee? Klik hier naar mijn profiel op Spotify.

Bagels and Butterflies

Chasing Horizons

Nocturnal Passion

Narrated Cage

Whispers of Jade