Over Lara Jade

Lara Jade is een pseudoniem.

Ik ben geboren in Rotterdam en woon momenteel in Amsterdam. Na mijn opleiding en zo’n tien jaar werkervaring in de medische wereld besloot ik mijn droom na te jagen, ik wil al heel lang gaan schrijven.

Tijdens het schrijven geniet ik er enorm van om weg te dromen in een fantasiewereld, dat zie je ook wel in de teksten die ik hier schrijf. Realiteit vervlochten met uitvluchten naar situaties die nooit hebben plaatsgevonden. Een beetje van mijzelf, een beetje van mijn fantasie.

Op Facebook ben ik o.a. actief als beheerder van de groep ‘Schrijvers die feedback vragen‘. Een klein en knus groepje van schrijvers die elkaar helpen om teksten te verbeteren. Daarnaast volg ik momenteel ook een opleiding aan de Schrijversacademie en moet ik de komende jaren nog heel veel leren voordat ik mijn eigen boek kan uitbrengen.

Ik hoop dat je geniet van mijn schrijfsels, net zoveel als ikzelf geniet tijdens het schrijven ervan!

-Lara

Alle foto’s op deze site zijn rechtenvrij en komen van Pexels.com.

Photo by Adrienn from Pexels